Home News 1st technical meeting

1st technical meeting

1st technical meeting 2010-05-18 till 2010-05-20 at Politecnico di Milano.

Agenda

Politecnico di Milano - Dipartimento di Elettronica e Informazione

Day 1: 18.05.2010

11:00 – 11:30 General Topics [30 min (OFFIS)]

  • Welcome & Short Introduction
  • Other topics by partners?

11:30 – 12:30 Use-Case 1: Wireless Sensor Network

  • Use-case overview,  Requirements & Evaluation Strategy (D1.1.1) [30 min (ST-I)]
  • open discussion [30 min (all)]

12:30 – 13:30 Lunch break

13:30 – 14:30 Use-Case 2: Audio driven surveillance system

  • Use-case overview,  Requirements & Evaluation Strategy (D1.1.1) [30 min (Thales)]
  • open discussion [30 min (all)]

14:30 – 14:45 Coffee break & group picture    

14:45 – 15:45 Use-Case 3: Space surveillance system

  • Use-case overview,  Requirements & Evaluation Strategy (D1.1.1) [30 min (GMV)]
  • open discussion [30 min (all)]

15:45 – 16:45 Preparation of 2nd meeting day [60 min (OFFIS, all)]

  • Further discussions on D1.1.1
  • Who meets Who (“partner to COMPLEX flow mapping”)
  • Take use cases definition (D1.1.1) into consideration to focus on interface definitions in D1.2.1

16:45 – 17:00 Short coffee break

17:00 – 17:30 MDS Tool Demo (IP-XACT to (Virtual)-Platform generation) [30 min (MDS)]

20:00 – 22:00 Group dinner

Day 2: 19.05.2010

9:30 – 11:00 Demonstration of tools

  • PowerOpt [30 min (CV)]
  • Virtual Platform Simulator [30 min (CoWare)]
  • REISC Virtual Platform [30 min (ST-I)]

11:00 – 12:30 Discussions within three groups in parallel

  • Interface definition for each use case (D1.2.1) [90 min]

12:30 – 13:30 Lunch break

13:30 – 15:30 Discussions within three groups in parallel [120 min]

  • Evaluating matching of use case requirements of D1.1.1 with preliminary interface definition results
  • Defining remaining/open questions
  • Defining TODOs subjecting D1.2.1
  • Preparing result presentation for next day

15:30 – 16:00 Demonstration of tools

  • HIF-Suite, SCNSL [30 min (EDALab)]

16:00 – 18:00 Special interest group meeting [120 min]

18:00 End of 2nd day

Day 3: 20.05.2010

8:30 – 9:30 Presentation and discussion of group’s (intermediate) results [60 min]

  • Use-Case 1 & 2: WSN & Audio [30 min (ST-I & Thales)]
  • Use-Case 3: Space [30 min (UC)]

9:30 – 10:15 Summarizing discussion [45 min (all)]

  • resulting steps for D1.2.1 preparation
  • Remaining questions, etc.

10:15 – 10:30 Next Meetings [15 min (OFFIS)]

10:30 – 10:45 Coffee break

10:45 – 11:30 Organization of D1.2.1 [45 min (PoliMi)]

11:30 End of technical meeting

Last Updated ( Friday, 30 September 2011 14:05 )  

Newsflash

Successful final review meeting
On Thursday, May 25th, the final COMPLEX review meeting has been held in Brussels.

Read more...
 

Final public deliverables uploaded

All public COMPLEX deliverables are now available in the Deliverables section.

Read more...
 

COMPLEX @ ISCUG'2013 conference
14-15 April, 2013 - Noida, India

Read more...
 

Newsflash RSS Feed

COMPLEX News Feed